Politica de rambursare și returnare

Politica noastră de rambursare și returnare durează 14 zile. Dacă au trecut 14 zile de la achiziție, nu vă putem oferi o rambursare completă sau un schimb.

Pentru a fi eligibil pentru retur, articolul dumneavoastră trebuie să fie nefolosit și în aceeași stare în care l-ați primit.

Articole care nu pot fi returnate:

  • Carduri cadou
  • Produse software descărcabile

Pentru a finaliza returnarea, avem nevoie de o chitanță sau o dovadă de cumpărare.

Există anumite situații în care se acordă doar rambursări parțiale:

  • Orice articol care nu se află în starea sa originală, este deteriorat sau lipsește piese din motive care nu se datorează erorii noastre.
  • Orice articol care este returnat la mai mult de 14 de zile de la livrare

Odată ce solicitarea dvs de returnare este primită și inspectată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit solicitarea. De asemenea, vă vom anunța cu privire la aprobarea sau respingerea rambursării.

Dacă sunteți aprobat, rambursarea dvs. va fi procesată și un credit va fi aplicat automat cardului dvs. de credit sau metodei originale de plată, într-un anumit număr de zile.

Rambursări întârziate sau lipsă
Dacă nu ați primit încă o rambursare, mai întâi verificați din nou contul dvs. bancar. Apoi contactați compania dvs. de card de credit, poate dura ceva timp până când rambursarea dvs. este publicată oficial.
Apoi contactați banca dvs. Există adesea un timp de procesare înainte ca o rambursare să fie postată.
Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la contact@diadacademy.ro.

Site-ul nostru nu vinde produse fizice, drept pentru care nu exista un serviciu de schimb al produselor.

Dacă articolul a fost marcat ca si card (voucher) cadou când a fost cumpărat și expediat direct către dvs., veți primi un credit cadou pentru valoarea returnării dvs. Odată ce articolul returnat este primit, vi se va trimite un certificat cadou.

În cazul în care articolul nu a fost marcat ca cadou la cumpărare, sau persoana care a primit cadoul a primit comanda pentru a vi-o oferi mai târziu, vom trimite o rambursare celui care a oferit cadoul și acesta va afla despre returnarea dvs.

Ne poti contacta la mail contact@diadacademy.ro pentru întrebări legate de rambursări și returnări.