Atelier de pictură și desen

Atelier de pictura si desen pentru copii. La acest curs toate materialele necesare sunt asigurate de catre scoala si sunt incluse in pretul atelierului.

Copiii se vor familiariza cu desenul in creion, vor invata ce inseamna o perspectiva si cum se preia o dimensiune din mediul real si se adapteaza pe hartie. Invatam sa lucram cu guase, creioane si culori acrilice. La atelier copiii o sa lucreze pe hartie pentru schite, panza de tablou si carton de pictura. Atelierul de pictura si desen isi propune sa dezvolte creativitatea copiilor, imaginatia, lucrul in echipa. Invatam sa lucram combinam culorile, sa aplicam mai multe straturi de vopsea pe aceeasi panza si sa personalizam stilul fiecarui copil.

Atelierul înseamnă distracție și învățare de termeni și cunostințe noi, într-un mediu relaxant și primitor.

Cui i se adresează

Pentru copiii intre 7 si 16 ani Copiilor care vor sa isi dezvolte imaginatia, sa manuiasca pensule, creioane si carbune. Celor care le place sa picteze si vor sa isi dezvolte abilitatile.

Beneficii pentru copii:

invata lucruri si termeni noi intr-un mod creativ invata sa fie organizati pe plansa de desen preluare si adaptarea perspectivelor lucrul cu carbune, guase, creion si pensule lucreaza in echipa cu alti copii invata sa lucreze pe panza si carton

Participarea la atelier:

Este necesara inscrierea in avans Desfasurare: vineri 17:00 – 18:30, 18:30 – 20:00 Plata se face in ziua atelierului Locurile sunt limitate la maxim 8 copiii pe atelier Durata este de 90 minute

Preț și desfășurare:

(toate materialele incluse)

Costurile se achită la începutul cursului și includ toate materialele necesare.

Cursul nu este pe module, se desfășoară în mod continuu.

1 ședință

Durată 90 min/ședința
Lei 80
  • Miercuri sau vineri
  • Orice zi
  • Materiale incluse

4 ședințe

Durată 90 min/ședința
Lei 260
  • Miercuri sau vineri
  • Orice zi
  • Materiale incluse
Popular

Cursul nu este pe module, se desfasoară în mod continuu.

Dia d academy

Dia D Academy

Metode de contact