Tech Kids Double D Academy

Curs de robotica, programare si blockchain pentru copii

Educatia tehnologica a devenit parte obligatorie din cunostintele pe care trebuie sa le dezvolte copiii noilor generatii.

Utilizarea calculatorului, programelor de editare text, tehnologia informatiei, controlul echipamentelor la distanta, programare, realizarea de jocuri video, robotica, toate fac parte acum din universul zilnic cu care copiii trebuie sa invete sa lucreze si sa isi dezvolte abilitati. Mai nou am introdus si utlizarea platformelor de blockchain.

Atelierul presupune invatare de termeni si cunostinte noi, intr-un mediu relaxant, primitor si in primul rand interactiv.

Cui i se adreseaza:

copiilor intre 9 si 14 ani,

plini de imaginatie si energie pentru a crea propria lume tehnologica.

Informatia si tehnologia este cel mai nou prieten al generatiei actuale si cel mai important este sa invatam cum o putem folosi constructiv si in beneficiul nostru.

Beneficii:

  • invata lucruri si termeni noi intr-un mod creativ
  • utilizeaza si invata modul de functionare al aparatului foto
  • invata sa puna in practica diferite module info PC
  • isi dezvolta abilitatea de adaptare la situatii noi
  • lucreaza in echipa cu alti copii
  • dezvolta abilitati tehnologice si informatice

Inscrierea la atelier:

Pentru a garanta o buna desfasurare a atelierului, participarea se face pe baza de rezervare a locului si achitarea unui abonament lunar in avans.

Va rugam sa faceti rezervarea din timp.
Locurile sunt limitate la maxim 8 copii pe atelier.
Durata este de 1 ora si 30 min./ sedinta

Programa Tech Kids

Utilizare PC

robotica sector 5

Introducere in lumea IT

Cunoastrerea componentelor unui calculator și a sistemului de operare. Utilizarea programelor de text Documente Google, Foi de calcul Google si realizarea de prezentări în Google Presentations.

Studierea performatelor calculatoarelor, upgrade-uri utile, licentiere si dezvoltare

Utilizarea internetului

Cum folosim resursele internetului in folosul nostru, drepturi de utilizare, cautare informatii si descarcare.

Blockchain

curs programare copii

Blockchain

Mai nou am introdus si utlizarea platformelor de blockchain in care invatam sa realizam avatare, obiecte, unelte si planse de joc, inclusiv cum se utilizeaza un marketplace cu NFT games.

Modelul de joc Play-to-earn este inovator față de conceptul obișnuit de joc video play-to-play. Play-to-earn reprezintă recompensele pentru jocurile online bazate pe blockchain.

Dezvoltatorii de jocuri sustin dezvoltarea jocurilor blockchain și aduc bani reali în joc.

Robotica si programare

robotica pentru copii ieftin

Game creation

Crearea propriilor jocuri in 2D si 3D. Dezvoltarea abilitatilor de creeare și programarea jocurilor. Crearea Algoritmului de joc, a scenariului, personajelor si gameplay-ului.

Programare cu Lego Mindstorm

Construirea și programarea roboților, dezvoltarea de solutii tehnice pentru realizarea de miscari complexe si taskuri a robotilor.

curs ieftin de robotica

Sunt asigurate de noi kiturile speciale de Lego Mindstorm si robotica.

Pret si desfasurare:

Abonament robotica 350 lei
4 sedinte / 1 pe saptamana
Durata: 1h 30 min

Program Luni 18:30 – 20:00, 9 – 12 ani

Modalitate de plata:
la sediul nostru de luni pana vineri intre 17:00 – 20:00

curs vloger

Scoala pune la dispozitie calculatoare de ultima generatie si toata tehnologia necesara cursului.

Folosim aparatul foto dslr si smartphone pentru realizarea materialelor foto – video.

Facem echipe si invatam sa colaboram pentru atingerea obiectivelor comune.

Filmuletele realizate, le urcam pe canalul de youtube al scolii, unde pot vedea si parintii creatiile copiilor.

Limbaje de programare pentru a creea jocuri si programe.

Programare si creatie cu Lego Mindstorms pentru roboti evoluati.

Realizam avatare si unelte pentru jocuri in Blockchain

Galerie foto

Galerie video

Dragos Cuhartz

Instructor

Pasionat de tehnologie si impatimit al noutatilor in domeniul educatiei, are o vasta experienta in mai multe domenii care i-au permis o dezvoltare creativa a gandirii si a creatiei multimedia.

De peste 20 ani in domeniul media al televiziunilor nationale, National TV, Kanal D, Digi 24HD fiind doar cateva exemple de posturi unde captarea imaginilor si montajul diferitelor materiale, de la stiri la emisiuni si spoturi publicitare l-au ajutat sa acumuleze o frumoasa experienta in domeniul transmiterii informatiei catre publicul larg. Un expert in utilizarea softurilor de editare audio-video si utilizarea camerelor foto-video de orice categorie, de la entry level la profesionale.

Procesarea imaginilor si fotografiilor cu cele mai avansate programe din domeniu si pana a editare si printarea materialelor fotografice sunt doar o parte din abilitati.

Este fotograf pasionat de peste 15 ani, creator de cursuri online si offline pentru copii si adulti. Domeniul fotografiei digitale si postprocesarea acestora fiind domeniul preferat.

De asemenea, pasiunea a de preda mai departe toate aceste informatii si autoeducarea continua i-au permis sa isi dezvolte noi abilitati si cunostinte in domeniul tehnologiei, si din 2017 preda si creeaza cursuri de robotica si Lego educational pentru copii si adolescenti.

De curand isi ofera informatiile si cu ajutorul propriului canal de YouTube care se adreseaza tinerilor si adulti de orice varsta, in care prezinta diferite solutii de educatie in domeniul online-ului si ce solutii avem sa putem folosi cat mai bine tehnologia pentru propria dezvoltare si educare.

„Cea mai mare bucurie, e sa ma aflu in fata copiilor si adultilor avizi de informatie care vor sa se dezvolte si sa afle secretele lumii in care traim”

Inscrieri la telefon si WhatsApp 0726215997